Foglaljon időpontot!

Ügyfeleinknek nem kell több helyen sorban állniuk, a teljes ellátást helyben kaphatják ​meg​: kezdve az orvosi- és hallásvizsgálatokkal,
a hallókészülék-kiválasztáson és próbahordáson át a rehabilitációs utógondozásig és szervizíg.

Kérjen időpontot, hogy várakozás nélkül juthasson teljes körű ellátáshoz. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során időpontot fog egyeztetni Önnel.

KAPCSOLAT
HALLÁSPONTUNK
  • 4700 Mátészalka, Kórház utca 23.

    Hétfő-Péntek 8:30 – 16:30

    Vezess oda!

Kérdése van?

A hagyományos és mobiltelefonszám mellett írásbeli elérhetőségünk is van, a könnyebb és akadálymentesített kommunikáció érdekében. Elérhetőek vagyunk e-mail-en, de gyorsan válaszolunk a Facebookon és Messengeren is.

Ismerje meg szakembereinket

„Hiszünk abban, hogy munkánkkal teljessé tudjuk tenni a hozzánk betérők életét, akár hallókészülék ellátás, akár hallásgondozás, vagy egyszerű hallásvizsgálat a feladat”  – az Audiomed hallásgondozói

CSÁK ZOLTÁN
CSÁK ZOLTÁNHallásgondozó
Szereti, hogy az emberek, akik hozzá fordulnak segítségért, megbíznak benne és elégedetten térnek vissza. Jó érzés számára, hogy tud adni nekik valamit, ami pozitív irányba sodorja az életüket, ez motiválja abban, hogy folyton képezze magát, hogy jobb munkát végezhessen.
ADY KRISZTIÁN
ADY KRISZTIÁNAudiológus
Szakmájának szépségét abban látja, hogy gyökeresen képes megváltoztatni a hozzá segítségért fordulók életét. Számára a legnagyobb öröm, ha a magába forduló ügyfél a megfelelő hallókészülék behelyezése után kivirul, beleveti magát a dolgos hétköznapokba.