Szolgáltatásaink

Halláspontunkban az „ügyfél az első” politikáját követjük, ezért minden szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a hozzánk látogatók kényelmét szolgálják, és a hallókészülék ellátással, a hallásgondozással kapcsolatos minden elvárásukat kielégítsék.

Éppen ezért már a bejelentkezésnél odafigyeltünk arra, hogy könnyedén, mindenféle kellemetlenség nélkül kerülhessen sor a vizsgálatok megkezdésére:

  • Beutaló nélkül adunk felvilágosítást a hallásjavítás lehetőségeiről.
  • Az előzetesen egyeztetett időpontra érkezők várakozás nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat.
  • A hagyományos és mobiltelefonszám mellett írásbeli elérhetőségünk is van, a könnyebb és akadálymentesített kommunikáció érdekében. Elérhetőek vagyunk e-mail-en, de gyorsan válaszolunk a Facebookon és Messengeren is.

A hallókészülékre szorulóknak teljes körű ellátást nyújtunk, így mindent helyben megkaphatnak, nem kell különböző helyszínekre látogatniuk az egyes ellátások miatt.  A megfelelő hallókészülék kiválasztásához szükséges összes vizsgálatot és beavatkozást biztosítjuk, melyek a következők:

Milyen hallókészülékekkel dolgozunk?

Tisztában vagyunk azzal, hogy ahány ember, annyiféle hallás, és még többféle igény létezik. Ezért törekedtünk arra, hogy a lehető legnagyobb választékot biztosítsuk hozzánk látogatónknak, hogy lehetősége legyen megtalálni az életvitelének legmegfelelőbb hallókészüléket.

Pécsi halláspontunkban megtalálható az országban forgalomban lévő, szinte valamennyi típusú csúcsminőségű hallókészülék, így lehetőségünk van árban, hangzásban, teljesítményben legmegfelelőbb hallókészüléket kiválasztani anélkül, hogy ehhez több hallókészülék szaküzletet is végig kellene látogatnunk.

Hallókészülékeken kívül elérhetőek nálunk a hallókészülékeket kiegészítő kommunikációs segédeszközök is. Ezek olyan vezeték nélküli technológiák, amelyek segíthetnek azokban a helyzetekben, amelyekkel a hallókészülék önmagában már nem birkózik meg:

  • médiafogyasztás online platformokon és tévén,
  • telefonálás,
  • konferenciabeszélgetések, előadások,
  • egyéb kommunikációs helyzetek.

Speciálisan kialakított ügyfélterünkben mód van ezen kommunikációs eszközök kipróbálására is.

Együttélés a hallókészülékkel

Folyamatos figyelemmel követjük klienseinket a hallásvizsgálattól egészen a hallókészülék folyamatos karbantartásán át az esetleges következő hallókészülék cseréjéig, és azon is túl. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást és az utógondozást, szolgáltatásunk a hallókészülék megvásárlásával korántsem ér véget.

Kellő időt fordítunk a hallókészülék használatának és tisztításának megtanítására és elmagyarázására, a próbahordás nehézségeinek leküzdésére, a beállítások finomítására. Nálunk minden esetben az ügyfél hallása és jó közérzete az első.

Karbantartás és tisztítás

Hogy hallókészülékünk tartósan szolgálja a hallásunkat, és jól működjön, folyamatos karbantartásra van szüksége. A működtetéséhez elemre van szükség, a tisztításra pedig megfelelő tisztító eszközökre. Ezeket nálunk is be lehet szerezni, de vállalunk speciális, ultrahangos tisztítást is.

A régióban egyedülállóan rendelkezünk hallókészülék analizátorral, amely objektíven mutatja meg a készülék működését, esetleges meghibásodását. Alkatrész cserét igénylő hallókészülék javíttatását minden esetben az adott készülék márkaszervizében végeztetjük, kisebb javításokat helyben, lehetőség szerint azonnal elvégezzük (illeszték becsiszolása, csőcsere, speciális tisztítások).

 Egyéb szolgáltatásaink

Pécs városában egyedülálló módon a hallójárat vizsgálatát igény szerint videotoszkóppal is el tudjuk végezni, ami azt jelenti, hogy az ügyfél egy monitoron láthatja saját hallójáratát és dobhártyáját.

Figyelmet fordítunk a hallásvédelemre is, így beszerezhetőek nálunk az ehhez szükséges füldugók, amelyet akár egyedileg, a kliensek fülére is elkészítünk. Fülzúgás kezelésére szolgáló eszközeink is vannak, amelyeket lehetőség van megvásárolni, kikölcsönözni vagy az üzletben igénybe venni.